V Praze 24.9. 2003

 

HledámPráci.cz v novém designu

 

Tisková zpráva: HledámPráci.cz – personální server 24.9. 2003

 

Dovolte, abychom Vám touto cestou oznámili změny a novinky na personálním serveru HledámPráci.cz . Předmětem změn je zejména zcela nový design celé aplikace. Dalšími úpravami drobnějšího charakteru prošla celá aplikace po technologické stránce.

 
Změna designu

Grafický vzhled našeho serveru byl od jeho spuštění v roce 2001 téměř neměnný. Na základě analýzy názorů našich uživatelů i odborné veřejnosti jsme se rozhodli pro úpravy, které je možno nazvat radikálními. Tradiční a poněkud „decentní“ vzhled je nahrazen modernějším, barevnějším a tedy živějším grafickým designem. Klasická kombinace variací zelené barvy a bílého písma je nahrazena kombinací zelené, oranžové, žluté barvy  a černého písma. Redesignem prošlo i logo serveru HledámPráci.cz .

Cílem úpravy není jen estetická změna, ale také zlepšení čitelnosti jednotlivých článků, inzerátů a dalších stran serveru.

 

Další změny

            Předmětem úprav po stránce technologické je úprava vyhledávání z hlediska jeho rychlosti i přehlednosti.

Uvedené změny se týkají vyhledávání v inzerátech a životopisech. Další úpravy byly zaměřeny na přehlednost výpisů personálních inzerátů a životopisů uchazečů. Optimalizací kódu jednotlivých stránek dochází ke zlepšení podpory alternativních webových prohlížečů.

 
Základní informace o serveru HledámPráci.cz

HledámPráci.cz je personální server poskytující služby zdarma nejen uchazečům, ale v základní nabídce také firmám a personálním agenturám. Server je zaměřen na všechny typy pracovních pozic i na všechny obory podnikání.

 

Více informací naleznete na www.hledampraci.cz nebo nás kontaktujte na emailu: pr@hledampraci.cz .

 
Kontakt:

Ing. Petr Čaboun

manager serveru

caboun@hledampraci.cz  

HledámPráci.cz

personální server

Janáčkovo nábřeží 27

150 00, Praha 5

www.hledampraci.cz